Oligospermija

Oligospermija predstavlja nedovoljan broj i slabu koncentraciju spermatozoida u ejakulatu. Obično se smatra se da je oligospemija prisutna ukoliko je broj spermatozida po mililitru sperme manji od 20 miliona.

Najčešći uzroci oligospemije su varikocela (proširena vena unutar testisa), loše životne navike (nezdrava ishrana i gojaznost, pušenje, preterano konzumiranje alkohola), kao i izloženost hroničnom stresu.

Kako popraviti spermogram?

Pored unapređenja životnog stila i navika, u praksi se pokazalo da dodatna suplementacija određenim nutrijensima i biljnim sastojcima može tokom vremena značajno poboljšati spermogram.

Originalne PeruvianMaca tablete sadrže tri glavna sastojka koji dokazano deluju pozitivno na rad reproduktivnog sistema i proces spermatogeneze. Nakon dva do tri meseca redovne upotrebe PeruvianMaca tableta, dolazi do unapređenja svih parametara spermograma: ukupnog broja spermatozoida, pokretljivosti spermatozoida i njihovih morfoloških karakteristika.

Slaba pokretljivost spermatozoida + lečenje

Pored upotrebe u slučajevima oligospermije, PeruvianMaca tablete uspešno se koriste i u slučajevima astenospermije tj. smanjene pokretljivosti spermatozoida.

Kao i kod smanjenog broja spermatozoida, proces lečenja traje oko 70 dana – kolika je i dužina fizioloških procesa vezanih za spermatogenezu u telu muškarca.

PeruvianMaca tablete odnosom kvaliteta i cene daleko nadmašuju slične i srodne preparate za lečenje muške neplodnosti koji su prisutni na našem tržištu.

Duži niz godina i moj suprug i ja koristmo Peruvian macu i primetili smo da od ovog proizvoda imamo pozitivne efekte. Za 6 meseci je kod mog supruga doprinela boljem kvalititetu sperme kao i čini mi se mnogo boljem raspoloženju. U svakom slučaju Peruvian Maca je za svaku preporuku!

Sve pohvale i srdačan pozdrav od LJILJE!

Pijem Peruvian macu oko tri meseca i za to vreme sam uradio tri spermograma. Prvi je bio katastrofalan (gotovo da nije bilo spermatozoida, a o pokretljivosti da nepricam.) Drugi malo bolji a, treći koji sam radio prosle nedelje sasvim solidan (broj i količina sperme dobri) samo treba da se popravi jos malo pokretljivost. pa me zanima dali i koliko dugo da nastavim sa terapijom? Veliki pozdrav i hvala unapred..

I. MALEŠEV

Zdravo, pisem iz Makedonije, Skoplja. Zovem se Suad imam 34 godine, a supruga 33. Imali smo to zadovoljstvo da koristimo vas proizvod. Mi smo vec 8 godina u braku bili smo kod raznih lekara gde je konstatirano da je sve u redu ali nismo imali dece. Dok jednog dana nismo doznali za vase tablete. Kupili smo ih i koristili 2 meseca. Nakon toga moja supruga je osetila da treba otici na kontrolu jer je test pokazao da je trudna, sto su i doktori konstatirali – da je zaista trudna oko mesec i po! Zaista smo vam zahvalni na ovaj efikasan proizvod.

SUAD, Skoplje

Pre svega zelimo da Vam se zahvalimo jer smo suprug i ja nakon koriscenja tableta tokom samo dva meseca upravo saznali da sam u drugom stanju, a dve i po godine nisam mogla da ostanem trudna. A zelim da Vas pitam nesto, mi smo ne znajuci da sam u drugom stanju kupili nove 4 kutije i zanima nas da li postoji neka sansa za vracanje jer nemamo kome da ih damo a novac bi nam sada znacio. Hvala,

ANĐELA STOJOVIĆ