Zašto smo NO.1?

PONOSNI SMO na činjenicu da su PeruvianMaca tablete ocenjene kao vrhunski seksualni suplement od strane samih muškaraca!

 • Brzi rezultati – nakon samo nedelju dana, efekti koji se jednostavno ne mogu sakriti i sjajan osećaj tokom ejakulacije su samo neke sjajnih preporuka za kupovinu PeruvianMaca tableta.
 • PeruvianMaca tablete su bogate ekstraktom čuvene južnoameričke biljke Maka koja je u peruanskom narodu od pamtiveka cenjena kao moćan afrodizijak i snažna podrška plodnosti muškaraca i žena.
 • Jedistvena formula obogaćena L – argininom i pčelinjim polenom čini PeruvianMaca tablete višestruko delotvornijim od drugih preparata. Ova ekskluzivna formula je smišljena kako bi vam pružila brze, efektne i sveobuhvatne rezultate u pojačavanju seksualnih performansi

Zašto da kupite PeruvianMaca tablete?

Brzi i efektivni rezultati!

Prvi efekti se osećaju već nakon nedelju dana. Potvrda za ovo su stotine zadovoljnih kupaca koji redovno naručuju. Za samo nekoliko meseci, upotreba PeruvianMaca vam pruža:

  • Povećanje količine i kvaliteta ejakulata
  • Povećan libido i energiju
  • Sjajnu erekciju*
  • Samopouzdanje sa svakom ženom

* Napomena:
PeruvianMaca podržava erekciju ukoliko niste impotentni. Ako imate ozbiljnih problema sa delimičnom ili potpunom impotencijom savetujemo da uz PeruvianMaca probate najjače biljne tablete za potenciju ProSize (pročitaj više)

Vrednost za uloženi novac

Niko ne želi da veruje praznim obećanjima i baca pare, zar ne? Znamo da je opravdano biti sumnjičav! Međutim, i najveći skeptici su nakon kupovine PeruvianMaca shvatili da dobijaju pravu vrednost za svoj novac! I ne samo to! Nezadovoljnim kupcima dajemo priliku da u roku od tri meseca reklamiraju proizvod! Samo nam pošaljite nazad kutije sa neiskorišćenim tabletama i mi vam vraćamo pun iznos. To je kupovina bez rizika!

Medicinski potkrepljeno

PeruvianMaca tablete su toliko efektne zato što iza njihove formulacije i realizacije stoje licencirani lekari i tehnolozi koji godinama izučavaju delovanje biljnih sastojaka na različite sisteme u ljudskom organizmu. Moderna tehnologija i najkvalitetnije sirovine čine PeruvianMaca tablete liderom u kvalitetu. To je razlog što možete imati potpuno poverenje u naš proizvod. PeruvianMaca tablete su ispitane na VMA u Beogradu i u Institutu za zaštitu zdravlja u Novom Sadu, gde je potvrđena njihova ispravnost i delovanje.

Garantovani rezultati

Dajemo rok od 90 dana za reklamiranje proizvoda jer smo uvereni u njegu delotvornost. Ako posle dva meseca upotrebe PeruvianMaca niste zadovoljni, pošaljite nam prazne kutije ili preostale tablete i mi vam vraćamo novac! Politika povraćaja novca je jednostavna. Koristite PeruvianMaca tablete redovno tokom dva meseca i ako niste zadovoljni rezultatom imate još čitavih mesec dana da nam vratite ambalažu, a mi vama novac!

Najjača biljna formula

PeruvianMaca tablete ne samo što sadrže najjači ekstrakt originalne peruanske make, nego dodatnim sastojcima u vidu L – arginina i pčelinjeg polena omogućava sinergijsko potenciranje delovanja što se ispoljava u brzim i  uočljivim rezultatima. Ovakva snažna formulacija čini da je dovoljna samo jedna tableta dnevno. Time će vam jedna kutija PeruvianMaca trajati čitavih mesec dana!