Najčešća pitanja

Obezbeđujemo vam prave i proverene informacije kako biste doneli pravu odluku.

Šta da očekujem od upotrebe PeruvianMaca tableta?

Očekuju vas brzi i efektni rezultati u vidu jače ejakulacije, veće količine semena i intenzivnijeg ogazma. Prateći efekti su pojačan libido i bolji rezultat spermograma tj. pojačana plodnost.

Koliko tableta treba da pijem?

Ekstra jaka formula vam omogućava da koristite samo jednu tabletu dnevno. To znači da vam jedna kutija PeruvianMaca traje mesec dana (30 tableta).
U vanrednim slučajevima gde je ozbiljnije narušeno zdravlje reproduktvnog sistema preporučujemo upotrebu dve tablete na dan.

Koliko dugo treba da koristim PeruvianMaca?

Iako se prvi rezultati uočavaju već nakon nedelju dana upotebe, preporučujemo redovnu upotrebu tableta tokom tri meseca kako bi došlo do trajnijih efekata. Nakon toga se može napraviti jedan prelazni period gde se koristi po jedna tableta na nekoliko dana, a zatim prestaje sa upotrebom.

Da li su PeruvianMaca tablete sigurne za upotrebu?

PeruvianMaca tablete su napravljene od potpuno pirodnih sastojaka i samim tim su apsolutno sigurne za korišćenje od strane odraslih muškaraca svih uzrasnih doba. Neželjena dejstva ne postoje.

Kako da naručim?

Ispunite formular na strani „naručivanje“ koji će se poslati preko vašeg email klijenta. Isporuka je brzom poštom, pouzećem na ime i adresu koju ste naveli. Paket je neobeležen i samo vi znate šta je u njemu. Garancija vam omogućava povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni tabletama nakon dva meseca upotrebe.