Sastojci

100% prirodno

Jedinstvena i proverena formula koja pojačava količinu semena i osećaj tokom ejakulacije

Ova jedinstvena receptura je spoj višegodišnjih izučavanja tradicionalnih narodnih medicina i najsavremenije nauke i tehnologije. Medicinski i farmaceutski stručnjaci garantuju za njenu delotvornost!

Glavni sastojak PeruvianMaca tableta je ekstrakt čuvene južnoameričke biljke MAKE.

Maka (Lepidium meyenii) je biljka nalik rotkvici koja raste u visokim predelima Anda u Peruu i koristi se još od perioda starih Inka kao hrana i lekovito sredstvo za povećanje nivoa energije, seksualne želje, plodnosti i vitalnosti uopšte.

Oblast u kojoj ova biljka raste poznata je po ekstremnim klimatskim uslovima (manjak kiseonika, mraz, jaki vetrovi i sunce). Ni jedna druga biljka koja se koristi za ishranu ne uspeva na tako velikoj nadmorskoj visini. Plodno tlo u predelima visokih platoa Perua gde Maka raste verovatno je razlog što je ova biljka bogata mineralima i drugim vrednim sastojcima.
Maka se i danas gaji na tradicionalan način, bez primene pesticida ili drugih hemikalija. Lekovita svojstva ove biljke su vekovima pomagala lokalnom stanovništvu da opstane u teškim klimatskim uslovima visokih platoa Perua.

Koren Make sadrži značajne količine minerala poput kalcijuma, magnezijuma, fosfora, gvožđa, cinka, vitamina B1, B2, B12, C, E . Muškarci i žene u Peruu koji imaju problema sa začećem koriste redovno Maku dok se problem ne reši.

Maka takođe sadrži masne kiseline, bogata je sa biljnim sterolima, alkaloidima, taninima i saponinima. Hemijska analiza pokazuje i prisustvo biološki aktivnih aromata koji imaju jedinstveno dejstvo afrodizijaka. Smatra se da je pozitivno dejstvo Make na plodnost posledica blagotvornog adaptogenog dejstva na endokrini sistem i produkciju gonadotropnih hormona.

L-arginin je neesencijalna amino kiselina koja u ljudskom telu igra važnu ulogu u produkciji azot monoksida (NO) koji je važan za dobru vazodilataciju (širenje krvnih sudova) i, samim tim, dobru cirkulaciju i dotok krvi do polnih organa što je snažna podrška dobroj erekciji. L – Arginin ima i važnu funkciju u spermatogenezi (stvaranju spermatozoida).

Pčelinji polen koga stvara muški deo cveta smatra se kompletnom hranom zato što sadrži sve neophodne vitamine i deset neesencijalnih aminokiselina koje su neophodne za građu proteina, kao i enzima i koenzima. Pokazalo se da redovna konzumacija pčelinjeg polena pozitivno deluje na produkciju spermatozoida kod muškaraca. Polen ima opšte vitalizirajuće dejstvo na ljudski organizam.