Plodnost

Peruanska maka receptura
Peruanska maka provereno

PeruvianMaca tablete za povećanje plodnosti

Zahvaljujući kompleksnim fiziološkim procesima, u telu zrele žene na mesečnom nivou odigrava se ono što nazivamo “menstrualnim ciklusom”. Zadatak ovih telesnih procesa jeste da dovedu do sazrevanja i oslobađanja jajne ćelije koja bi eventualno bila oplođena. Ako do oplodnje ne dođe, sledi menstruacija kojom se stanje na nivou ženskih reporuktivnih organa “resetuje” i priprema za novi mesečni ciklus. Kada stvari na nivou reproduktivnog sistema žene ne funkcionišu na adekvatan način, otežava se normalan tok ciklusa i eventualno ostajanje u drugom stanju. Peruanska zlatna maka je rešenje koje priroda omogućava za nas.

Odvijanje normalnog menstrualnog ciklusa u najvećoj meri zavisi od cikličnog lučenja dva hormona: Estrogena i Progesterona. Njihovo oslobađanje kontrolisano je iz dela mozga po imenu Hipofiza i to putem oslobađanja dva neuropeptida (FSH i LH). Da bi došlo do pravilnog odvijanja procesa ovulacije i stvaranja povoljnih okolnosti za uspešnu oplodnju (zatrudnjivanje), jako je bitan hormonski status ženskog organizma, te ravnoteža i harmoničan odnos centara u mozgu i jajnika na periferiji.

Izostanak ovulacije i sterilitet

Ako su iz nekog razloga ženski hormoni van balansa, to dovodi do nepravilnog odvijanja procesa vezanih za tok mesečnog ciklusa i ovulacije. Eventualne posledice ovakvog stanja su: izostanak ovulacije, neredovan ciklus, policistični jajnici i, na kraju krajeva – sterilitet tj. ženska neplodnost. 

Na sreću, postoje opcije za povećanje plodnosti prirodnim putem, a jedna od proverenih su PeruvianMaca tablete.

Peruanska maka i zatrudnjivanje

Na osnovu dejstva jedinstvenih biljnih sastojaka koje sadrže, PeruvianMaca tablete povoljno deluju na nivoe hormona u ženskom telu, omogućavajući redovniji ciklus i pravilno odvijanje toka ovulacije. Zahvaljujući ovakvim efektima, naše tablete su jedno od najčešće biranih proizvoda za povećanje plodnosti na prirodan način, dostupnih na domaćem tržištu.

Peruanska Maka ima sposobnost blagotvornog delovanja na centre u mozgu, pri čemu direktno utiče na kontrolu rada Hipofize putem pozitivne stimulacije njenog pretpostavljenog centra koga nazivamo Hipotalamus. Uspostavljanjem ovakve ravnoteže omogućeno je u svakom ciklusu kod žena nesmatano oslobađanje hormona Hipofize (FSH i LH), čiji je zadatak da stimulišu jajnike da oslobode dovoljnu količinu ženskih polnih hormona Estrogena i Progesterona u prvom i drugom delu ciklusa. Na taj način omogućava se normalno sazrevanje i otpuštanje jajne ćelije, kao i adekvatna priprema sluzokože materice za eventualnu oplodnju.Ovakvim svojim delovanjem, PeruvianMaca tablete opravdavaju to što ih ljudi popularno zovu Tablete za povećanje plodnosti.

Dodatni sastojci za još veće povećanje plodnosti!

Originalne PeruvianMaca tablete predstavljaju kompleksnu formulu koja deluje na povećanje plodnosti kod žena.

Pored najčistije sirovine Peruanske make, sadrže dodatne sastojke u vidu Grčkog semena i Propolisa.

Grčko seme, pored svojih antioksidantnih svojstava povoljno utiče na metabolzam glukoze i stabilizaciju nivoa hormona insulina. Istraživanja pokazuju da povišen nivo insulina kod žena negativno utiče na ostale hormone i može voditi razvijanju Sindroma policističnih jajnika.

Pčelinji polen se smatra superhranom jer sadrži većinu nutrijenata potrebnih za normalno funkcionisanje ljudskog organizma. Redovna upotreba pčelinjeg polena dovodi se u vezu sa poboljšanjem imuniteta i plodnosti.

Posle petomesecne upotrebe hormonalne terapije, koja je trebala da mi reguliše ciklus, a samim tim i da mi pomogne u ostvarivanju materinstva drugi put, napravila sam pauzu sa Dabrostonom u februaru i pila sam Macu, tri puta dnevno. Sa velikim zadovoljstvom moram da se zahvalim a i pohvalim, da smo bas u tom periodu uspeli da ostvariomo trudnoću. Treba napomenuti da sam i suprugu dala da pije 1 tabletu dnevno. Duboko verujem da je nas uspeh zajednicki i Peruvian Macu preporučujem iskreno – od srca !

MIRKA