Kako deluje?

jača ejakulacija, više semena

PeruvianMaca – jedinstvena formula egzotičnih biljnih sastojaka koja daje brze i efektne rezultate na polju pojačavanja muških seksualnih performansi.

Dokazano je da redovna upotreba PeruvianMaca tableta povećava količinu i kvalitet sperme, intenzivira ejakulaciju tokom orgazma i pojačava seksualnu želju i energiju.

Pojačan nivo testosterona ima brojne druge pozitivne efektne na organizam muškarca, od pojačane muževnosti i seksualne želje, do jače muskulature i kostiju.

Konačni rezultat je obezbeđivanje boljeg odgovora testisa na impulse iz mozga, kao i bolja funkcionalnost samih testisa u cilju proizvodnje što kvalitetnijih spermatozoida. Mikro i makro nutrijensi u biljci Maka snažna su podrška zdravlju reproduktivnog sistema.

Drugi naziv za Maku na zapadu je često „Peruanska vijagra“!

Dodatni sadržaj arginina poboljšava vazodilataciju (širenje krvnih sudova) i potencijalno omogućava bolji dotok krvi do polnog organa što može podržati erekciju kod zdravog muškarca.

Prisustvo pčelinjeg polena ogleda se u njegovoj vitalizirajućoj funkciji zbog prisustva većeg broja aminokiselina i vitamina koji predstavljaju značajne antioksidanse i sprečavaju negativan uticaj faktora koji bi poremetili rad svih gore pomenutih struktura.

PeruvianMaca ima sposobnost prirodnog blagotvornog delovanja na centre u mozgu, pri čemu direktno utiče na kontrolu rada HIPOFIZE putem pozitivne stimulacije njenog pretpostavljenog centra koga nazivamo HIPOTALAMUS. Uspostavljanjem ovakve ravnoteže omogućeno je kod muškarca balansirano  oslobađanje hormona hipofize koji dovode do adekvatne produkcije testosterona i normalne količine i kvaliteta spermatozoida.