Kako se koristi?

Peruanska maka receptura
Peruanska maka provereno

Kako se PeruvianMaca koristi ?

Kako biste bili sigurni da na pravilan način i odgovorno prema svom zdravlju koristite PeruvianMaca preparate, odgovorićemo na najčešće postavljana pitanja o upotrebi tableta peruanske make.

Kome su namenjene PeruvianMaca tablete?

Ove tablete namenjene su isključivoj upotrebi od strane odraslih žena i muškaraca.

Koja je razlika između PeruvianMaca tableta i Zlatne make ili sličnih proizvoda?

Originalne PeruvianMaca tablete prisutne su na tržištu preko sedam godina. Nebrojena svedočanstva i hiljade zadovoljnih korisnika govore o kvalitetu i efektnosti našeg proizvoda više od bilo kojih reklama. PeruvianMaca tablete su jedinstvene po sastavu jer pored najčistije peruanske make sadrže još i pčelinji polen, kao i grčko seme bogato l-argininom.

Kada se koristi PeruvianMaca?

Tablete PeruvianMaca se koriste pri lečenju simptoma policističnih jajnika, menopauze, bolnih simptoma PMS-a, neredovne menstruacije, smanjenog nivoa libida i neplodnosti kod muškaraca i žena.

Kako se pije PeruvianMaca?

Uobičajena doza je jedna do dve tablete dnevno, pre obroka i uz dosta tečnosti. Ukoliko niste sigurni koja doza je prava za vas, možete nam pisati na savet@macaperuvian.com i rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja.

Da li su PeruvianMaca tablete na prirodnoj bazi?

PeruvianMaca tablete su potpuno prirodan dijetetski suplement, što znači da su potpuno bezbedne za korišćenje. Njihov sastav čine suvi ekstrakt peruanske make, pčelinji polen i grčko seme.

Da li PeruvianMaca tablete imaju neželjena dejstva?

Kod ovog preprata ne postoje nikakva zabeležena neželjena dejstva.

Kada mogu da očekujem prve efekte?

PeruvianMaca tablete je preporučljivo koristiti u periodu od tri meseca kako bi došlo do trajnijih rezultata. Prvi efekti upotrebe očekuju se već u prvom mesecu.

Koliko dugo je bezbedno koristiti PeruvianMaca tablete?

Mogu se koristiti tokom neograničenog vremenskog perioda, kao redovan dodatak ishrani. Takođe, važno je istaći da upotreba PeruvianMaca tableta ne može zameniti balasiranu ishranu, kao ni terapiju lekovima koje vam je prepisao lekar za neki konkretan zdravstveni problem.

UČINITE NEŠTO DOBRO ZA SVOJE ZDRAVLJE I VEĆ DANAS NARUČITE PERUVIANMACA TABLETE!