Libido (seksualna želja)

Peruanska maka receptura
Peruanska maka provereno

PeruvianMaca libido tablete

Kada pomenemo pojam libido, prva asocijacija je muška populacija, a druga asocijacija je seksualnost, polni nagon i strast. Složićemo se da su obe veze vrlo logične i tačne, ali isto tako jako je bitno u tom kontekstu analizirati i uključiti žene, odnosno uključiti pojam psihičke energije i vitalne snage.

LIBIDO je pojam koji je nedvosmisleno povezan sa celokupnim funkcionisanjem organizma. Ljudski organizam se postepeno obnavlja. U svakom trenutku osnovne strukture organizma se troše i istovremeno bivaju zamenjene drugim strukturama. Osnovni materijali koje naše telo koristi za sve biološke procese skoro isključivo se unose hranom. Opšti nivo vitalne energije uticaće i na nivo libida. Stoga su sastojci PeruvianMaca tableta nezamenljiva dopuna ishrani tamo gde postoji hroničan zamor, te manjak volje i energije koji vrlo lako mogu rezultirati nedostatkom libida.

Smanjena seksualna želja

Pored uske veze sa načinom ishrane i izloženosti stresu, libido kod žena direktno zavisi od lučenja određenih hormona tokom ciklusa. To je i razlog što je seksualna želja izraženija u određenim fazama ciklusa, naročito oko ovulacije.

Narušena ravnoteža ovih hormona tokom odvijanja mesečnog ciklusa kod žena može voditi generalno smanjenim nivoom energije, pa samim tim i libida tj. seksualne želje.

PeruvianMaca tablete sadrže značajne nutrijense koji umanjuju negativne efekte stresa i loše ishrane, a svojim dokazanim adaptogenim dejstvom, biljka maka normalizuje hormone na nivou odvijanja mesečnog ciklusa. Zahvaljujući ovakvom dejstvu, smatra se da peruanska maka ima svojstva afrodizijaka koja se mogu iskusiti u vidu obnavljanja i pojačavanja zdrave seksualne želje

Zovem se MARIJANA i fitnes instruktor sam. Zbog velikih fizičkih opterećenja i nedovoljne ishrane, počela sam da gubim na libidu i energiji uopšte. Već posle prve kutije PeruvianMaca tableta osećala sam se mnogo bolje. ProNature tim mi je još izašao u susret izradom naročitog plana ishrane i suplementacije koji mi dodatno pomaže. Stvarno sam im zahvalna… U februaru prosle godine uradili smo sprermogram i nalazi su bili jako losi, spermatozoida skoro i da nije bilo, onda smo procitali na internetu i poceli piti peruvian macu i posle samo mesec dana ostala sam trudna i u decembru na svet donela nasu malu devojcicu…  Hvala sto postojite!

MARIJANA