na trzistu od 2007 originalna receptura

PeruvianMaca – originalna peruanska maka

Peruanska Maka je biljka koja poslednjih godina postaje sve popularnija širom sveta kao pomoćno sredstvo u lečenju simptoma menopauze, bolnih simptoma PMS-a, neredovne menstruacije, smanjenog nivoa libida i problema sa plodnošću.

Peruvian Maca

Žene koje koriste Maku primećuju povećan nivo energije, povećanu sposobnost podnošenja stresa, zdrave nivoe libida i plodnosti, a one u menopauzi smanjenje valunga i promena raspoloženja. Maka je sve priznatija kao adaptogen odnosno biljka koja ima sposobnost da uravnoteži nivoe hormona na prirodan način i vitalizira celokupan organizam.

Peruvian Maca

Različiti faktori mogu povremeno kod žena dovesti do narušavanja ciklusa i neredovne menstruacije Poremećen ritam mesečnog ciklusa nosi sa sobom moge komplikacije po žensko zdravlje. U praksi se dokazalo da redovna upotreba PeruvianMaca tableta u najvećem broju slučajeva na spontan i prirodan način vraća menstrualni ciklus u ravnotežu.

Peruvian Maca

Poremećeni nivoi estrogena kod žena dovode do raznih neprijatnih stanja tokom menopauze koji uključuju nagle promene raspoloženja, nesanicu i nalete vrućine i znojenja. Adaptogena svojstva Make mogu vremenom normalizovati nivoe estrogena na prirodan način, naspram klasične hormonalne terapije koja sobom nosi određene rizike.

Peruvian Maca

Posebne doprinose Maka pokazuje na polju podržavanja ženske plodnosti jer ova biljka obezbeđuje svojim sastavom neophodne nutrijente reproduktivnom sistemu, poboljšava redovnost menstrualnog ciklusa, pozitivno deluje na lučenje gonadotropnih hormona i proces ovulacije.

Jedinstvenost PeruvianMaca® preparata se ogleda u tome što pored najkvalitetnijeg praha originalne Peruanske Make sadrži i značajan sadržaj arginina - neesencijalne aminokiseline, u vidu grčkog semena, kao i pčelinji polen. Ovi dodatni sastojci poboljšavaju delovanje same make i višestruko umnožavaju pozitivne efekte preparata.

Redovnim korišćenjem preparata PeruvianMaca možete:

  • Otkloniti menstrualne tegobe
  • Podići opšti nivo energije
  • Pojačati seksualnu želju
  • Podići nivo plodnosti
  • Olakšati dostizanje orgazma
  • Ublažiti simptome menopauze
  • Doprineti prevenciji osteoporoze

Postovani,posto smatram da je i meni PeruvianMaca pomogla, odlucila sam da sa Vama podelim svoje iskustvo. PeruvianMacu sam pila zbog neredovnog ciklusa (bio je redovan samo dok sam koristila pilule) i to par meseci. Pre nego sto sam se odlucila za PeruvianMacu receno mi je da cu teze i zatrudneti, da cu morati na stimulaciju ovulacije itd. Cak sam dobila uput za Beograd da mi se proveri rad zlezda, hormoni...To nisam htela ni da pokusam vec sam odlucila da se lecim prirodnim putem i u tom trenutku sam sasvim slucajno naisla na neke forume gde se pisalo upravo o PeruvianMaci i njenom dejstvu. Ubrzo nakon sto sam pocela da je pijem ciklus je poceo da se regulise,sto me je odusevilo jer mi je taj ciklus zaista postao nocna mora, a najvaznije je to sto sam uspela da zatrudnim, sto mi je trudnoca protekla fantasticno i sto cu evo za nekih mesec dana konacno upoznati svog bebca. Zaista verujem da mi je PeruvianMaca pomogla tako da je preporucujem svima koji se bore sa slicnim problemima. Probajte,ne moze vam skoditi!

Marija,Velika Plana


Veliki pozdrav. Koristila sam vaše tablete u više navrata i pomogle su mi da stabilizujem ciklus s obzirom da sam imala neredovne cikluse na 30-35 dana i policistične jajnike. Nakon par meseci posle poslednje njihove upotrebe kada sam želela, zatrudnela sam odmah iako mi je dr rekla da verovatno nemam ovulaciju i da ću morati da pijem neke hormonske tablete.Danas imam bebu od 18 meseci .

Daliborka