Orgazam

Peruanska maka receptura
Peruanska maka provereno

Orgazam

Istraživanja pokazuju da preko dve trećine žena ima teškoće u postizanju orgazma. Iako je ovo normalno za početak seksualno aktivnog doba kod mladih žena, često se nastavlja i u kasnijem zrelom dobu, a često je vezano i za životne okolnosti u pogledu stresa ili emotivnog nezadovoljstva.

Koren problema često leži u emotivnim tenzijama sa partnerom, nedovoljnim opuštanjem ili kratkim trajanjem seksualnog odnosa. Ženama je potrebna duža predigra kako bi se u potpunosti opustile i pripremile za seksualni čin, i kako bi ženski genitalni organi dobili dovoljno krvi što je izuzetno važno za dostizanje orgazma.

Od ranije postoji podela na klitoralni i vaginalni orgazam, prvi se vezivao za mlađe žene a drugi za zrelije (Frojd), no danas se smatra da je uglavnom potrebna stimulacija klitorisa kako bi došlo do orgazma, iako dosta žena tvrdi da orgazam dostiže isključivo penetracijom u vaginu. Stimulaciju klitorisa prilikom normalnog odnosa olakšavaju određene seksualne poze koje omogućavaju dodatni pritisak penisa na klitoris prilikom penetracije u vaginu. Kako bilo, često je neophodno da žena sama istraži načine kojima najlakše dolazi do orgazma, što je često vrlo individualno i razlikuje se od osobe do osobe.

Kako PeruvianMaca pomaže u dostizanju orgazma?

Peruanska biljka Maka svojim sastojcima obezbeđuje visok nivo nutrijensa koji su snažna podrška zdravlju reproduktivnog sistema i mogu da ublaže negativne efekte stresa i nepravilne ishrane koji su često uzrok seksualne disfunkcionalnosti. Redovna upotreba Make podiže opšti nivo energije i seksualne želje, time što reguliše hormonalne nivoe na prirodan način i deluje kao afrodizijak. Sa redovnom upotrebom PeruvianMaca tableta osetićete više životne i seksualne energije i veću strastvenost prilikom seksualnog odnosa.

Ono što preparat PeruvianMaca čini jedinstvenim jeste i dodatni saržaj Arginina i Propolisa koji sinergijski doprinose zdravom seksualnom životu.

Arginin je neesencijalna aminokiselina koja igra važnu ulogu u oslobađanju azot monoksida koji je ključan za opuštanje i širenje krvnih sudova. On omogućava bolji i brži dotok krvi do genitalnih organa tokom seksualnog uzbuđenja čime se povećavaju šanse i ubrzava samo dostizanje orgazma.

Propolis koga stvara muški deo cveta smatra se kompletnom hranom zato što sadrži sve neophodne vitamine i deset neesencijalnih aminokiselina koje su neophodne za građu proteina, kao i enzima i koenzima. Pokazalo se da redovna konzumacija pčelinjeg polena pozitivno deluje na produkciju spermatozoida kod muškaraca i menstrualne probleme kod žena. Polen ima opšte vitalizirajuće dejstvo na ljudski organizam.