maka za kuskarce

Kada smo pre 7 godina, na osnovu pomnih stručnih istraživanja, odlučili da napravimo proizvod baziran na peruanskoj maki, nismo ni slutili da će doživeti toliki uspeh i biti pomoć tolikom broju ljudi u saniranju zdravstvenih problema, najčešće vezanih za reproduktivni i endokrini sistem.

U čemu je tajna našeg uspeha?

PeruvianMaca tablete su bazirane na najčistijoj sirovini originalne peruanske make, kao i dodatnim sastojcima poput l-arginina i propolisa koji sinergijski doprinose boljem delovanju same make. Zahvaljujući praćenju najnovijih dostignuća na polju fitofarmacije i suplementacije, kao i konstantnom kontaktu sa našim korisnicima, svaka nova serija našeg proizvoda je usavršavana i dodatno obogaćivana sastojcima koji PeruvianMaca tablete čine jedinstvenim. Ipak, verujemo da je konačna tajna uspeha u Vama – Vašem poverenju i spremnosti da pružite povratne informacije i svedočanstva kompaniji Pronature tokom ovih sedam godine rada, što nam je omogućilo da naš proizvod neprekidno usavršavamo.

Ovim putem se srdačno zahvaljujemo svim našim korisnicima!

„Nakon samo dva meseca upotrebe PeruvianMaca značajno sam popravio parametre spermograma… Pre upotrebe nalazi su pokazivali smanjen broj i pokretljivost spermatozoida, a sada je sve mnogo bolje! Odlični ste i vaš preparat mi iz meseca u mesec popravlja rezultate spermograma…” 

Željko Grujin, Zrenjanin

“Posle petomesečne upotrebe hormonalne terapije, koja je trebala da mi reguliše ciklus, a samim tim i da mi pomogne u ostvarivanju materinstva drugi put, napravila sam pauzu sa Dabrostonom i pila sam PeruvianMacu, tri puta dnevno. Sa velikim zadovoljstvom moram da se zahvalim a i pohvalim, da smo baš u tom periodu uspeli da ostvarimo trudnoću. Treba napomenuti da sam i suprugu dala da pije 1 tabletu dnevno…” 

Mirna Petrović, Beograd