Medicinski potkrepljeno

Medicinski potvrdjeno

PeruvianMaca – jedinstvena formula egzotičnih biljnih sastojaka koja daje brze i efektne rezultate na polju pojačavanja muških seksualnih performansi.

Jedinstvena formula iza koje stoje stručna medicinska lica.

Kupovinom PeruvianMaca tableta stičete pravo na besplatnu savetodavnu podršku našeg stručnog tima koji čine lekar, psiholog, wellness trener i nutricionista.

PeruvianMaca tablete su prošle sve neophodne provere na VMA u Beogradu, kao i Institutu za zaštitu zdravlja u Novom Sadu, gde je potvrđen njihov kvalitet i dejstvo.

PeruvianMaca tablete su proizvedene od najčistijih i najkvalitetnijih sirovina na američkom i evropskom tržištu. Jedinstvenu formulu su osmislili provereni poznavaoci suplementacije i fitomedikamenata. Proizvodnja je obavljena u najmodernijim pogonima koji isponjavaju ISO 9001 standarde i HACCP sistem kvaliteta.

Potvrda kvaliteta

„HA352-1/07 – Dijetetski proizvod, dodatak ishrani na bazi fizioloških svojstava aktivnih principa iz ekstrakta korena peruanske biljke maka i pčelinjeg polena, kao i fizioloških svojstava L-arginina, komercijalnog naziva PeruvianMaca, pakovanje od 30 tableta.“

Mr pharm Milan Maksimović

„PeruvianMaca formula je prirodan suplement na bazi fizioloških svojstava aktivnih principa korisnih kao pomoć muškoj (i ženskoj) populaciji u postizanju i održavanju seksualne želje, kao i pomoć na podizanju nivoa energije i plodnosti.“

dr Mladen Milivojević