Maca Peruvian

PeruvianMaca - jedinstvena formula egzotičnih biljnih sastojaka koja daje brze i efektne rezultate na polju pojačavanja muških seksualnih performansi.

Dokazano je da redovna upotreba PeruvianMaca tableta povećava količinu i kvalitet sperme, intenzivira ejakulaciju tokom orgazma i pojačava seksualnu želju i energiju.

rec kupca Kod muškaraca je moguće da zbog sve većeg uticaja negativnog dejstva spoljašnjih faktora ili starosti dođe do poremećaja normalne ravnoteže u lučenju hormona TESTOSTERONA pri čemu na prvom mestu mozak odnosno hipofiza oslobađa manje količine neuropeptida LH koji je zadužen za stimulaciju ćelija u testisima (Lejdigove ćelije), koje onda proizvode testosteron. Ovako oslobođeni testosteron u testisima utiče na veliki broj funkcija u organizmu muškarca, od kojih i održavanje normalne količine spermatozoida u testisima.

Naravno, za normalnu oplodnju nije dovoljno samo obezbediti dovoljan broj spermatozoida, već je neophodno obezbediti i njihovo normalno sazrevanje. Taj posao preuzima opet Hipofiza, ali ovaj puta oslobađanjem već poznatog neuropeptida (FSH).

PeruvianMaca ima sposobnost prirodnog blagotvornog delovanja na centre u mozgu, pri čemu direktno utiče na kontrolu rada HIPOFIZE putem pozitivne stimulacije njenog pretpostavljenog centra koga nazivamo HIPOTALAMUS. Uspostavljanjem ovakve ravnoteže omogućeno je kod muškarca balansirano  oslobađanje hormona hipofize koji dovode do adekvatne produkcije testosterona i normalne količine i kvaliteta spermatozoida.

Pojačan nivo testosterona ima brojne druge pozitivne efektne na organizam muškarca, od pojačane muževnosti i seksualne želje, do jače muskulature i kostiju.

Konačni rezultat je obezbeđivanje boljeg odgovora testisa na impulse iz mozga, kao i bolja funkcionalnost samih testisa u cilju proizvodnje što kvalitetnijih spermatozoida. Mikro i makro nutrijensi u biljci Maka snažna su podrška zdravlju reproduktivnog sistema.

+ Drugi naziv za Maku na zapadu je često „Peruanska vijagra“!

Dodatni sadržaj arginina poboljšava vazodilataciju (širenje krvnih sudova) i potencijalno omogućava bolji dotok krvi do polnog organa što može podržati erekciju kod zdravog muškarca.

Prisustvo pčelinjeg polena ogleda se u njegovoj vitalizirajućoj funkciji zbog prisustva većeg broja aminokiselina i vitamina koji predstavljaju značajne antioksidanse i sprečavaju negativan uticaj faktora koji bi poremetili rad svih gore pomenutih struktura.