Plodnost na trzistu od 2007 originalna receptura

PeruvianMaca i plodnost


plodnostNakon puberteta kod žena se uspostavlja normalan fiziološki odnos cikličnog mesečnog lučenja dva hormona – ESTROGENA i PROGESTERONA. Njihovo oslobađanje kontrolisano je iz dela mozga po imenu HIPOFIZA i to putem oslobađanja dva neuropeptida (FSH I LH). Prvi, odnosno FSH, utiče na sazrevanje jajne ćelije u jajnicima pri čemu se oslobađa ESTROGEN u prvoj polovini menstrualnog ciklusa. Zadatak tako oslobođenog estrogena bio bi u stimulaciji regeneracije žlezda i tkiva u sluzokoži materice (Endometrijum), što znači predstavlja prvi korak u pripremi materice za prihvatanje oplođene jajne ćelije. U drugoj polovini ciklusa uključuje se drugi neuropeptid iz HIPOFIZE (LH) koji opet deluje na jajnike, ali ovaj puta na oblik jajne ćelije koji zovemo ŽUTO TELO (Corpus luteum). Dakle, kada mozak oslobodi gore pomenuti LH, on putem krvi dospeva do žutog tela u jajnicima i tamo uslovljava oslobađanje hormona PROGESTERONA. Tako oslobođeni progesteron u drugoj polovini ciklusa utiče na povećanje lučenja žlezda u sluzokoži materice i time završava proces pripremanja materice za potencijalni dolazak oplođene jajne ćelije iz jajovoda.

Jasno je, dakle da je za normalno funkcionisanje reproduktivnog sistema odnosno nivo plodnosti kod žena jako bitna ravnoteža i harmoničan odnos centara u mozgu i jajnika na periferiji. Upravo biljka Maka ima sposobnost blagotvornog delovanja na centre u mozgu, pri čemu direktno utiče na kontrolu rada HIPOFIZE putem pozitivne stimulacije njenog pretpostavljenog centra koga nazivamo HIPOTALAMUS. Uspostavljanjem ovakve ravnoteže omogućeno je u svakom ciklusu kod žena nesmatano oslobađanje hormona Hipofize (FSH i LH), čiji je zadatak kako smo već i pomenuli da stimulišu jajnike da oslobode dovoljnu količinu ženskih polnih hormona Estrogena i Progesterona u prvom i drugom delu ciklusa, te na taj način adekvatno pripreme sluzokožu materice za eventualnu oplodnju. Ovim se značajno povećavaju šanse za uspešnu trudnoću.

Funkcija semiesencijalne aminokiseline L-Arginina ogleda se u činjenici da je ta aminokiselina neophodna za proizvodnju AZOT MONOKSIDA (NO)  u zidu krvnih sudova koji između ostalog pozitivno utiče na širenje krvnih sudova te dvojako deluje na povećanje nivoa plodnosti. Na prvom mestu poboljšava krvotok do samih jajnika, a kasnije i pomaže u pripremi materice i njenoj što boljoj prokrvljenosti.
Prisustvo pčelinjeg polena ogleda se u njegovoj vitalizirajućoj funkciji zbog prisustva većeg broja aminokiselina i vitamina koji predstavljaju značajne antioksidanse i sprečavaju negativan uticaj faktora koji bi poremetili rad svih gore pomenutih struktura.

Vaš partner ima problema sa plodnošću? Pročitajte...

Ja sam Erol Derviš iz Skoplja, prije godinu dana moja žena je imala problem sa povecani prolaktin, i na internetu sam saznao za tablete PeruvianMaca, narucio sam preko mog prijatelja i nakon 20 dana upotrebe moja žena je ostala trudna i prije dva meseca smo dobili prekrasnog sina, blagodareci vama dobili smo taj sveti poklon. Ja sam vam previše zahvalan i iz srca hvala vam. Preporucujem svima vaše proizvode i nadam se da ce svima biti od koristi.

Erol Derviš, Skopje


Danas mi je isporucen paket, dve kutija sam narucila, verovatno imate u evidenciji... Dakle cim sam dobila paketic otisla sam u Zdravu Hranu, pitala sam dali im je poznato ... na sta su mi odgovorili da ima je veoma poznato i da je njihova koleginica ostala trudna posle dosta pokusaja VTO, silnih hormona... Divna vest ...tako da evo narucujem jos..

Olivera, Novi Sad

U februaru prosle godine uradili smo sprermogram i nalazi su bili jako losi, spermatozoida skoro i da nije bilo, onda smo procitali na internetu i poceli piti peruvian macu i posle samo mesec dana ostala sam trudna i u decembru na svet donela nasu malu devojcicu...

Hvala sto postojite! Tanja G.
Pre neku godinu smo moj suprug i ja pili Peruvian Maca tablete. Nedugo za tim ja sam ostala trudna. Nisam bila sigurna da li je zbog njih jer sam bas brzo zatrudnela, ali citajuci po forumima videla sam da nisam jedina da tako brzo zatrudnim sa PeruvianMaca... Tijana
Veliki pozdrav. Koristila sam vaše tablete u više navrata i pomogle su mi da stabilizujem ciklus s obzirom da sam imala neredovne cikluse na 30-35 dana i policistične jajnike. Nakon par meseci posle poslednje njihove upotrebe kada sam želela, zatrudnela sam odmah iako mi je dr rekla da verovatno nemam ovulaciju i da ću morati da pijem neke hormonske tablete.Danas imam bebu od 18 meseci .

Daliborka